TheInfoListRev V5.1.84
Xfr/
SummaryRelatedTreeNews

Related topics

Black-necked swan

Sponsored
Shop Amazon for coffee makers
Browse products on Amazon.
Search Amazon →
As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

The black-necked swan (Cygnus melancoryphus) is a species of South American waterfowl in the tribe Cygnini of the subfamily Anserinae. It is found in Argentina, Brazil, Chile, Uruguay, and the Falkland Islands. The black-necked swan is the smallest true swan on average, weighing between 3.5–8.7 kg (7.7–19.2 lb) as adults, but it is still the largest species of waterfowl native to South America. Taxonomy and systematicsThe black-necked swan has occasionally been placed by itself in the genus Sthenelides.

Mute swanMute swanThe mute swan (Cygnus olor) is a species of swan and a member of the family Anatidae within the waterfowl order. It is native to much of Europe and parts of Asia and (as a rare winter visitor) the far north of Africa. It is an introduced species in North America, home to the largest populations outside of its native range, with additional smaller introductions in Australasia and Southern Africa. The name "mute" derives from it being less vocal than other swan species.Falkland IslandsFalkland IslandsGroup of islands in the South AtlanticBritish Overseas Territory in United KingdomThe Falkland Islands (; Spanish: Islas Malvinas), commonly referred to as the Falklands, is an archipelago in the South Atlantic Ocean on the Patagonian Shelf.ArgentinaArgentinaArgentina, officially the Argentine Republic, is a country in the far south of South America. It covers an area of 2,780,085 km2 (1,073,397 mi2), making it the second-largest country in South America after Brazil, the fourth-largest country in the Americas, and the eighth-largest country in the world.Black swanBlack swanThe black swan (Cygnus atratus) is a large waterbird, a species of swan which breeds mainly in the southeast and southwest regions of Australia. Within Australia, the black swan is nomadic, with erratic migration patterns dependent on climatic conditions. It is a large bird with black plumage and a red bill. It is a monogamous breeder, with both partners sharing incubation and cygnet-rearing duties.ChileChileChile, officially the Republic of Chile, is a country in the Southern Cone of southwestern South America. It is the southernmost country in the world and the closest to Antarctica, extending along a narrow strip of land between the Andes Mountains and the Pacific Ocean. According to the 2024 census, Chile had an enumerated population of 18.5 million.UruguayUruguayUruguay, officially the Oriental Republic of Uruguay, is a country in southeastern South America. It shares borders with Argentina to its west and southwest and Brazil to its north and northeast, while bordering the Río de la Plata to the south and the Atlantic Ocean to the southeast. It is part of the Southern Cone region of South America. Uruguay covers an area of approximately 176,215 square kilometers (68,037 sq mi).Carlos Anwandter Nature SanctuaryCarlos Anwandter Nature Sanctuary (Spanish: Santuario de la naturaleza Carlos Anwandter) is protected wetland in Cruces River about 15 km (9 mi) north of Valdivia, Chile. The sanctuary is named after the German politician Carlos Anwandter who settled in Valdivia in 1850. This sanctuary provides a home for many native waterbird species to flourish, and contains roughly 119 species of birds alone.Tierra del FuegoTierra del FuegoTierra del Fuego (; Spanish: [ˈtjera ðel ˈfweɣo]; Spanish for 'Land of Fire') is an archipelago off the southernmost tip of the South American mainland, across the Strait of Magellan. The archipelago consists of the main island, Isla Grande de Tierra del Fuego, with an area of 73,746 km2 (28,473 sq mi), along with numerous smaller islands, including Cape Horn and Diego Ramírez Islands.BrazilBrazilCountry in South AmericaBrazil, officially the Federative Republic of Brazil, is the largest country in South America. It is also the world's fifth-largest country by area and the seventh-largest by population, with over 214 million people. Brazil is a federation composed of 26 states and a Federal District, which hosts the capital, Brasília. Its most populous city is São Paulo, followed by Rio de Janeiro.SwanSwanSwans are birds of the genus Cygnus within the family Anatidae. The swans' closest relatives include geese and ducks. Swans are grouped with the closely related geese in the subfamily Anserinae, forming the tribeCygnini. Sometimes, they are considered a distinct subfamily, Cygninae. They are the largest waterfowl and are often among the largest flighted birds in their range.AnserinaeAnserinaeThe Anserinae are a subfamily in the waterfowl family Anatidae and includes the swan and geese. Under alternative systematical concepts (see e.g., Terres & NAS, 1991), it is split into two subfamilies. The Anserinae contains geese and ducks, while the Cygninae contains the swans.AnseriformesAnseriformesAnseriformes is an order of birds also known as waterfowl that comprises 178 living species of birds in three families: Anhimidae (three species of screamers), Anseranatidae (the magpie goose), and Anatidae, the largest family, which includes the other 174 species of waterfowl, among them the ducks, geese, and swans. Most modern species in the order are highly adapted for an aquatic existence at the water surface.

*As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

AboutPrivacyContact

TheInfoList organizes topic information and links to original sources.

Loading topic…